Over Mij

Over mij

Hallo, ik ben Nicole, 34 jaar en woon in Macharen. Ik heb de particuliere kappersopleiding gevolgd bij Instituut Thomas in Den Bosch. Daarnaast heb ik daar ook de opleiding voor visagist gevolgd. Mijn werkervaring heb ik opgedaan bij Rob Peetoom. Eerst in Den Bosch en vervolgens in Eindhoven. Ik heb daar met veel plezier gewerkt en veel geleerd. Sinds 2013 werk ik voor mezelf als ambulante kapster/visagiste. Ik volg regelmatig cursussen om zo alle nieuwe kneepjes van het vak te leren.

Ik kom graag bij u aan huis om u en uw gezinsleden of vrienden te voorzien van een mooi kapsel. U hoeft niets in huis te hebben; ik heb alle producten bij me. We hebben alleen een stoel nodig! Op de afgesproken tijd kom ik langs voor de behandeling. Alle behandelingen gaan net zoals in de salon; spoelen en wassen boven wasbak in de keuken of de badkamer. Ik vind het belangrijk om met een goed kapsel de positieve kanten van u naar voren te laten komen. Natuurlijk moet dit bij u passen, zodat u met een goed gevoel in de spiegel kijkt.

Nicole knipt staat voor persoonlijke aandacht en levert een goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Tevens kunt u bij mij terecht voor professionele haar en make-up producten. Voor meer informatie over mijn werktijden of het maken van een afspraak zie contact.